Witam,
Wczoraj uderzyłem samochodem i uszkodziłem chłodnice wody, chłodnica od klimatyzacji jest trochę wgnieciona, ale trzyma gaz to wydaje mi się że jest dobra. Mam teraz pytanie czy ktoś ma taką chłodnice na sprzedaż albo czy znacie jakieś strony internetowe gdzie mógłbym kupić taką chłodnice nową albo używaną?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 12:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,
Wczoraj uderzyłem samochodem i uszkodziłem chłodnice wody, chłodnica od klimatyzacji jest trochę wgnieciona, ale trzyma gaz to wydaje mi się że jest dobra. Mam teraz pytanie czy ktoś ma taką chłodnice na sprzedaż albo czy znacie jakieś strony internetowe gdzie mógłbym kupić taką chłodnice nową albo używaną?
napisz w dziale kupię
i zajrzuj na stronę główną do działu warsztaty i sklepy
tam poszukaj
no i oczywiście www.tomateam.pl
Wiecie może czy chłodnica wody od samochodu bez klimatyzacji będzie pasowała do mojego z klimatyzacją i czy jak bym znalazł chłodnice od 214Si to czy będzie pasowała do mojego R25 1,4Si Dzięki za odpowiedź
Nie wiem na 100% jak jest w przypadku R25, ale w ROVERze 200 chłodnica dla auta z klimatyzacją jest inna (większa) niż dla auta bez klimy. Podejrzewam, że w Twoim przypadku będzie podobnie. Poczekajmy na wszelki wypadek jak głos zabiorą użytkownicy nowszych modeli.
Chłodnica cieczy od R214Si nie będzie pasowała do R25 (na podstawie katalogu InterCars).
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Panowie odkopuje temat ....czy do Rovera 25 identycznego jak kolegi Arka pasuje chłodnica wody z jakiegoś innego modelu?? Jeśli nie to gdzie i za jaka kasę można dostać chodnice do 25 z klima
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 09:19
Mniej, ale dzięki uprzejmości Marty, żony marcela_n, za co jestem jest strasznie wdzięczna i jeszcze raz dziękuje
Poza tym ja nie mam klimy, ale gdzie dzwoniłam mówili mi, że mają wersją do auta z klimą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum