Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Tak jak w temacie. Wymieniłem fotele na fotele z 2004r. Niestety były zupełnie inne wtyczki niz w moim autku więc poodcinałem końcówki, poskrecałem odpowiednio kable łącząc je według oznaczeń na wtyczkach 1-1; 2-2 ale niestety pali sie teraz kontrolka poduszek. Nie wiem jak poradzić sobie z tym problemem. mógłby ktos cos doradzić? Bardzo liczę na pomoc Przemo285 lub PHJOWI Z góry wielkie dzieki!!!
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Cze 14, 2011 07:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
wiem że głupie pytanie ale czy te nowe fotele mają poduszki czy może tylko same przewody wychodzą z fotela (miałem podobny przypadek w vw passat kupiłem nowy komplet foteli niby z poduchami a okazało sie że tam były tylko same przewody )
pozdro
Jeśli wszystko podłączyłeś tak jak należy,to stawiam że walnięty jest napinacz.Nie sprawdzisz tego domowym sposobym,trzeba podpiąć się pod komputer,plus jest taki że nie musi to byc testbook,wystarczy komputer z programem Boscha
A tak przy okazji,jakie fotele kupiłeś?Pewnie beżowe,ale welur czy skóra,z elektryką?
Jutro zamieszcze fotki tych wtyczek, dzieki PHJOWI. Fotele kupiłem pół welur, pół materiał z auta z 2004r. Nie są elektryczne, w sumie tylko ja jeżdżę tym autem więc ciągnięcie dodatkowych kabli... gra nie warta świeczki. Kupiłem wszystko, fotele, podsufitkę, wykładzine podłogową wszystkie plastiki... Teraz szukam jeszcze plastików na przód: pod kierownicę, schowka i tunelu środkowego bo niestety muszą byc z europejczyka. Kierownicę i airbag juz mam.
[ Dodano: Nie Cze 29, 2008 15:10 ]
Okazało się, że Jedyna miałeś rację. Walnięty był napinacz. Założył swój stary i kontrolka zgasła Dzięki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum