Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:33 Pozdrowienia dla złodzieja, który ukradł mi znaczek Rover ;/
dzisiaj jakieś chamidło zwinęło mi logo Rover z przodu auta, jeszcze na dodatek porysowało maskę grrrrrr rzecz się działa na krytym parkingu przy Koronie. I jak ja teraz będę jeździć??
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:37 Re: Pozdrowienia dla złodzieja, który ukradł mi znaczek Rove
Abby napisał/a:
dzisiaj jakieś chamidło zwinęło mi logo Rover z przodu auta, jeszcze na dodatek porysowało maskę grrrrrr rzecz się działa na krytym parkingu przy Koronie. I jak ja teraz będę jeździć??
Na allegro znaczek 20zł do r200, z moim do 25 było więcej problemów.
Moje straty znaczek, ktoś próbował wydłubać blendę i jest poharatana i przerysowany bok... teraz parkuje gdzie indziej i jest spokój
Nie da sie ukryć, że krew mnie zalewa....
Popieram określenie dla osoby, która zainteresowała się Twoim znaczkiem, a nowy znajdziesz w Lutyni, pewnie jest tego tam cała sterta Możliwe, że będę jechał w weekend do chłopaków po zaworek, mogę zapytać, czy mają znaczki, jak coś to daj znać.
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 14:49
ja też jeżdżę bez... i w dodatku jakimś cudem podczas jazdy ósemką odleciał samoczynnie buuuu....
Tommyyogi miał mi załatwić ale nie wiem czy dał radę...
Abby nie martw się i tak ślicznie wygląda
Możliwe, że będę jechał w weekend do chłopaków po zaworek, mogę zapytać, czy mają znaczki, jak coś to daj znać.
to daję znać;]
jakby mieli, to ja zamawiam! prawdę mówiąc, jak kupię na allegro, to skąd mam wiedzieć, czy to czasem nie mój będzie?
oprócz znaczka potrzebuję poduszkę silnika, bo mi wibruje;)
po tym jak mi ukradli boczny znaczek to zerwalem sam reszte zostal tylko na masce 1 i na klapie jeden ale wszystkie napisy leza w szufladzie... W nagrode roverkowi nakleilem znaczki klubowe pod tablice
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum