Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
witam. Szukam dobrego elektryka od roverków w Krakowie lub okolicy.
Jakby ktos o kimś takim wiedział to dajcie znać,dzięki.
Ps.problem tkwi w tym że mi auto nie odpala,zazwyczaj jak troche nim pojezdze to za którymś razem po prostu nie łapie rozrusznik(czyba rozrusznik)a co najlepsze wszystko wraca do normy dnia nastepnego i jakby nigdy nic odpala. nie wiem czy problem tkwi w tym całym nieszczęsnym stojanie(miedź+cyna) czy bendix do wymiany
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 01:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 07:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ps.problem tkwi w tym że mi auto nie odpala,zazwyczaj jak troche nim pojezdze to za którymś razem po prostu nie łapie rozrusznik(czyba rozrusznik)a co najlepsze wszystko wraca do normy dnia nastepnego i jakby nigdy nic odpala. nie wiem czy problem tkwi w tym całym nieszczęsnym stojanie(miedź+cyna) czy bendix do wymiany
We wspomnianych warsztatach na pewno Tobie pomogą. W jednym robiono mi stojan, a w drugim automat rozrusznika
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum