Wysłany: Pon Lut 27, 2012 18:54 [R25] pomysł na ramke dzwigni zmiany biegów
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
Witam.tak jak w temacie,szukam fajnych rozwiazan na powierzchni dzwigni bo jak na mój gust jest tam za pusciutko.Moze byc chrom lub carbon byle fajny a nie ze sklepu za 20 zł badz jakas pomyslowa zabudowa jak w R75.Czekam na oferty Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 18:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 08:51
W niektorych R200 Taka aluramka była w standardzie z drewniana kierownica, szukałem na szrotach ale cięzko taki egzemplarz wychaczyc:/alu listwa odpada?
W niektorych R200 Taka aluramka była w standardzie z drewniana kierownica, szukałem na szrotach ale cięzko taki egzemplarz wychaczyc:/alu listwa odpada?
Pierwsze słyszę, żeby taką ramkę montowali fabrycznie. Może chodzi ci o wersje BRM
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 20:34
Ja też myślałem samemu zrobić obramowanie ale wokół gałki zmiany biegów. Wystarczy dorwać blachę aluminiową i po obróbce polerka i git:D jestem w trakcie prac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum