Witam wszystkich.
Postanowiłem wymienić silnik w moim R.
Nasuwa się do głowy oczywiste pytanie: jaki?
Najrozsądniejszym rozwiązaniem jest zapewne na taki sam, ale jeśli jest tylko możliwość "podrasowania" sobie autka np. przez wsadzenie jakiegoś większego "serducha" to czemu nie?!!
Ja jestem laikiem jeśli chodzi o mechanike, bo to nie moja dziedzina dlatego pytam was o zdanie na ten temat.
Kogo mi polecacie przy zakupie silnika? Ja myślałem o firmie Art-Bizar.
Z góry dzięki za podpowiedzi i porady.
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 17:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kogo mi polecacie przy zakupie silnika? Ja myślałem o firmie Art-Bizar.
Ja tam kupilem silnik. Firme moge z czystym sumieniem polecic. Przesylka solidnie zapakowana, dobry kontakt, zero problemow. Cena moze nie okazyjna, ale coz... VVC tanie nie sa.
_________________ obecnie MGF 1.8VVC 1997 i omega 2.6 V6 2001, był 620Si 1996
Witam
Robiłem już zakupy w tej firmie i muszę stwierdzić że części mają naprawdę w bardzo dobrym stanie, no i Panowie się znają na Roverkach.
A co do samej wymiany to zdecyduje się na silnik identyczny jak miałem ponieważ przypuszczam że jeśli zdecydowałbym się na wrzut czegoś innego to w tzw praniu okazałoby
się że koszt z wymianą poszczególnych elementów osprzętu wzrósł by dwukrotnie. Chociaż chodziło mi po głowie coś dużego.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum