Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 34 Skąd: Harrogate/Anglia
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 16:52 [R400] Książka serwisowa
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Hej!
jestem nowy na forum dlatego chcialbym sie z wszystkimi przywitac
a po co tu jestem? otoz poszukuje tego co w temacie, jestem w tym momencie w anglii i posiadam w/w samochodzik i chcialbym troche w nim pogrzebac. Ksiazka tutaj w ksiegarniach jest szeroko dostepna ale za cene okolo 20 funtow a jakos mi sie nie chce wydawac takich pieniedzy dopoki nie sprawdze wszelkich innych mozliwych miejsc gdzie moglbym ja znalezc za tzw. friko:) bylbym bardzo wdzieczny za wskazanie mi miejsca w sieci gdzie moglbym to znalezc, podanie linka itp itd:):):D
pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Rovera w Polsce
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 21:48, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 16:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ściągnij ten obraz płyty, następnie wypal go na CD i korzystaj
Jest to RAVE czyli instrukcje, schematy i inne przydatne rzeczy ... oczywiście gdybyś przeczytał informacje zawarte w FAQ-u technicznym (link na stronie głównej) byś wiedział - zachęcam do poszukania i przeczytania FAQ ponieważ znajdziesz tam również informacje na temat EPC ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum