Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:36 [R620] Siedzenia od anglika
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Szukałem w poprzednich wątkach, ale nic konkretnego się nie doszukałem.
Może ktoś kiedyś wkładał do swojego R siedzenia z wersji angielskiej? Wiadomo jak to wygląda? Domyślam się, że raczej pokręteł regulacji z lewej na prawą się nie da przełożyć. Jakieś jeszcze pułapki tam czekają?
U mnie jest sfatygowany fotel kierowcy. Trochę nienaturalnie wygnieciony i jeden szew puścił. Myślałem o wymianie tylko jednego. Ale w sumie podoba mi się wersja w półskórze i zastanawiam się nad wymianą wszystkich.
A może w ogóle lepiej by było obszyć wszystkie w jakimś zakładzie tapicerskim?
Jeśli coś wiecie to poradźcie.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 22:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:43
To poczekam może się wypowie. Jak to wyszło i ile to Go kosztowało.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
mcteusz, przelozenie obszycia jest bardzo proste w tylnej kanapie bo zdejmuje sie plastikowe rynienki z drutow i sciaga obszycie, natomiast problem rodzi sie przy przednich fotelach, trzeba sciagac pbszycie najlepiej we dwoch, umiejetnie z drutow zeby nic nie przerwac, zdjac latwo, zalozyc gorzej... Szukaj foteli od europy np. z Accorda...
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:10
NEOSSS napisał/a:
Szukaj foteli od europy np. z Accorda...
NEOSSS Ty masz spore zaplecze. Może masz coś do zaoferowania? Dla wszystkiego przejadę się jeszcze do tapicerza i zapytam co zaproponuje...
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 11:12
Rocznik jest '96. Co do koloru to mam u siebie szary welur. Ale podobają mi się ciemne siedzenia. A półskóra to już w ogóle fajny wynalazek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum