Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć o jedną rzecz. Ostatnio zauważyłem iż poniżej miejsca gdzie kolektor wydechowy łączy się z silnikiem ,chodzi mi tą stronę od chłodnicy, czasami kroplami cieknie woda. chciałbym sie dowiedziec jaka jest przyczyna tego. Czy to uszczelka pod głowicą padła?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 20:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 20:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie jest to dobra oznaka i chyba zdajesz sobie z tego sprawę... ale raczej na odległość nikt nic nie pomoże... Choć ucieczka płynu wcale nie musi oznaczać od razu uszczelki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
z tym ze mnie martwi ta sprawa ze wlasnie kapie z tego mniejsca troche niżej od koletora wydechowego. co chwile kapie kropla plynu. to uszczelka czy moze cos innego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum