Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:24 [R400] Przegub z wieńcem ABS - jaki wybrać?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich użytkowników forum. To mój pierwszy post bo od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Roverka 414.
I od razu pytanie techniczne: mam do wymiany przegub z wieńcem ABS. Ceny wahają się od 100 - 250zł za sztukę. Oczywiście najtaniej znalazłem na allegro: http://moto.allegro.pl/it...per_jakosc.html .
Pytanie, czy warto oszczędzać na takim elemencie i czy rzeczywiście tak jak twierdzi sprzedawca przegub ten jest wysokiej jakości?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 20:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 07:14
kasjopea napisał/a:
cyberixx napisał/a:
czy rzeczywiście tak jak twierdzi sprzedawca przegub ten jest wysokiej jakości?
w sumie to ja tam nie widzę kto jest producentem tych części, więc na jakiej podstawie można stwierdzić czy są one wysokiej jakości czy nie?
mozna stwierdzić że są wysokiej jakości -po numerze-części,producentem jest potentat ,włoska firma Metteli (numeracja jest z Cifama-ale to to samo...).....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum