Spodziewać zobaczyć? Hmm..
A zasadzie najczęściej rejony Stare Miasto, szczególnie Szczepin, Śródmieście, Borek ..
no dobra zaraz wyjdzie, że cały Wrocław
Tu i tam .. jak wpadnie.
A tak a propos: utkwiło mi w pamięci, że ktoś wybierał się w Bieszczady w drugiej połowie sierpnia (?)
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 23:35
MRHM napisał/a:
R25 Streetwise SE
mój wymarzony model ...no, może w nie tak smutnym kolorze
Uprzejmie uprasza się o każdą ilość fotek, opisów, wrażeń, faktów, opini...
Ponadto witam!
Nie dziwię się. Kiedy zdecydowałem się na zakup rozważałem R200, MG, BRM(!).. ale kiedy zobaczyłem tego na żywo wiedziałem, że to jest to.
Niby nie do końca pasuje do rodziny ale coś w sobie ma.
Wrażenia?
Mimo, że tylko 1.4 (103) (chciałem więcej ale tylko takiego udało mi się rozsądnie trafić) to jest bardzo dynamiczny, "zwinny", sterowny, świetnie trzyma się drogi.
Moje ogólne wrażenie: "to jest samochód dla mnie".
Trochę uwag co do wykonania ale w końcu nie jest to limuzyna. Za to pozytywnie zaskakuje mnie wciąż dopracowaniem drobnostek (eksploatacja).
Tak naprawdę jedyne, czego mi w nim bardzo brakuje to automatyczne domykanie okien po aktywacji alarmu lub chociaż ostrzeżenia.
Kolor nie jaet taki smutny jak mogłoby się wydawać: lakier warstwowy, w słońcu lśni niebieskawo lub zielonkawo.
Jak będzie umyty to postaram się zrobić kilka ładnych fotek.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum