Wysłany: Wto Lip 29, 2008 00:07 [wszystkie] Morgan Car System
Witam,
Normalnie nie moge wyjsc z podziwu jak pozytywnie mnie zaskoczyli w tym serwisie. Dzwonie w czwartek w sprawie rolek (ktore mialem do wymiany). Powiedzieli zebym przyjechal w poniedzialek o 8 rano to zerkna i wymienia. W ecc babice kazali mi czekac do polowy sierpnia (!!!), a tu praktycznie od reki. Bardzo dobry kontakt, usterka zostala zdiagnozowana i w godzine mialem telefon o kosztorysie i ewentualnym czasie naprawy. Co sie okazalo, nie mieli jednej rolki, musieli ja zdobyc. Wiec pomyslalem ze to troche potrwa. A tu niespodzianka. przed 12 mialem telefon, ze juz wszystko zrobione i samochod gotowy do odbioru I to jeszcze za ladnych pare zl mniej niz w babicach mowili. No jestem tak mile zaskoczony tym serwisem, ze az nie da sie opisac. Szybko, profesionalnie, tanio. Naprawde polecam Wielki plus dla nich.
_________________ O_o
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 00:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum