Wysłany: Pią Sie 08, 2008 21:06 Jadę do Częstochowy, robię listę ratunkową
Heja
Jutro rano wyruszam do Częstochowy (jakby co to z podlasia). Trasa nie wymyślna bo na Warszawkę, a dalej trasa katowicka.
W sumie to żadnych awarii i potrzeby pomocy nie przewiduję, ale jakby co to może przydałby się kontakt do jakiegoś "tubylca" w obcym mieście
Chętnych do ewentualnej pomocy proszę o jakiś namiar na priv z podaniem obsługiwanego terytorium.
Wiem, że się strasznie późno zebrałem na ten post, ale przez tą pracę to nie było kiedy cały czas i tak wyszło.
Może do rana jeszcze się ktoś odezwie.
Z góry dzięki jakby co.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 21:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 06:37
Zapisano i zaraz wyruszamy. Jakby co to zapraszam innych do wpisu. Wracamy jutro na wieczór bo praca czeka w poniedziałek rano.
Dzięki MaRek...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 18:18
Dzięki za chęci pomocy. Całe szczęście Roverek po raz kolejny mnie nie zawiódł. Podróż odbyła się spokojnie, bezpiecznie i chyba bez fotografii...
MaReK napisał/a:
wpadnijcie wieczorem od 20 na bemowo na spot
Dziękuję również za zaproszenie. Bardzo chciałbym odwiedzić warszawskie kręgi Roverkowe i mam nadzieję, że kiedyś się to uda. Niestety nie tym razem, bo po pierwsze chcieliśmy wrócić trochę wcześniej (rano do pracy), a po drugie jechaliśmy z troszeczkę niesforną, 3-letnią chrześniaczką mojej Emilki i nie bardzo strudzony dzieciaczek się nadawał na takie przygody po drugim dniu podróży
Jakby ktoś jechał na Podlasie to służę pomocą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum