Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Mar 2003 Posty: 106 Skąd: opolskie
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 17:54
hmm, tak się zastanawiam, czy z automatem nie ma problemu podczas popmiaru na hamowni. Są jakieś obostrzenia (przeciwwskazania) dotyczące skrzyni automatycznej?
Można również sprawdzić czy trzyma serię?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 17:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm, tak się zastanawiam, czy z automatem nie ma problemu podczas popmiaru na hamowni. Są jakieś obostrzenia (przeciwwskazania) dotyczące skrzyni automatycznej?
Można również sprawdzić czy trzyma serię?
Teoretycznie da się, ale z tego co słyszałem (nie mam w tym praktyki) można po pierwsze zajechać skrzynię (zwłaszcza w trakcie pomiaru oporów toczenia), a po drugie ciężko o wiarygodność wyników... ja sobie odpuściłem, mimo że też mnie ciekawi jak wygląda moc auta a mam ręczną skrzynię - jakoś tak szkoda mi auta jak i kasy na hamownię...
ja sobie odpuściłem, mimo że też mnie ciekawi jak wygląda moc auta a mam ręczną skrzynię - jakoś tak szkoda mi auta jak i kasy na hamownię...
Eee... Przesadzasz. Przy manualu obciążenia są mniejsze niż przy jednym mocnym starcie ze świateł, a kaska to już inna sprawa.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja sobie odpuściłem, mimo że też mnie ciekawi jak wygląda moc auta a mam ręczną skrzynię - jakoś tak szkoda mi auta jak i kasy na hamownię...
Eee... Przesadzasz. Przy manualu obciążenia są mniejsze niż przy jednym mocnym starcie ze świateł, a kaska to już inna sprawa.
Pewnie masz rację, ale jakoś tak nie czuję wewnętrznej potrzeby... dupohamownia jak na razie wyrzuca satysfakcjonujący rezultat w postaci banana... na paszczy oczywiście...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum