Wysłany: Sob Sie 09, 2008 13:47 [R600] Gdzie oddać Turbinę do regeneracji ??
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Patrzę że coś ostatnio turbina mi puszcza olej pod spodem, przy większej prędkości i dłuższej jeździe i po zatrzymaniu się widać świeży olej, nie mówiąc o tym że przewody są troszę od środka zaoliwione no i troszkę kopci. Zamierzam pojechać do zakładu jakiegoś żeby jeszcze sprawdzić napewno jakie ciśnienie daje, ale takie moje pytanie gdzie wysłać turbinę do regeneracji żeby to dobrze zrobili, oczywiście żeby cena też była normalna. Widziałem na allegro ale wolę zapytać.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 23:18, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 13:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm, jeden z kolegów oddał turbinkę do Pana z Osowej Sieni. Dostał bebechy z Tuarega Zakład znajdziesz w spisie warsztatów na stronie klubowej (woj Lubuskie).
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 09:19
Skiba napisał/a:
hmm, jeden z kolegów oddał turbinkę do Pana z Osowej Sieni. Dostał bebechy z Tuarega
Niom i świszczy pieknie jak Car-audio nie żałuję tego 1000PLN . A pana Ludwika po raz kolejny mogę polecić ze spokojnością serca.
Co do regeneracji: jak pisałem gdzieś tam wcześniej - bebechy turbiny od Touareg'a, gdyż podobno wirnik i łożyska są bardziej tolerancyjne na zanieczyszczenia.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum