Czy zawiecha prosta to nie wiem, auto bite było na bank, mimo że sprzedawca zapewniał że nie... Sprowadził go z Włoch. Dzwona miał z przodu i z tyłu po prawej stronie
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:36
Hej.a nie zmieniales opon na jakies uzywki...ja tak mialem kiedys ze mnie sciagalo na 1 strone..opony nie byly kierunkowe wiec zmienilem lewa na prawo i odwrotnie i juz po problemie!!przestalo sciagaz ZUPELNIE.Po prostu musialy byc kiedys tak zalozone i 1 byla ciut bardziej zdarta od drugiej...zobacz u siebie moze cos pomoze...a jak nie to zaweicha po rąbance...pozdro
Ja miałem tak w civicu. Prosiłem brata żeby pojechał sprawdzić opony- wulkanizator obejrzał, sprawdził powiedział że opony w porządku, i tak było ze trzy razy. Za czwartym się wku*****m i pojechałem do jednego z tych speców i KAZAŁEM zdjąć koła, ku jego zdziwieniu okazało się że w oponie jest czarny wkręt, niestety opona była już tak skoszona, że musiałem kupić nową.
Konrad_Zr160 [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 19:30
Do sprawdzenia belka dolna zawieszenia przedniego, wachacze, amortyzatory, gora amora i wszystko z tym zwiazane. Skoro sciaga i tnie opony to jest cos z katem kola prawdopodobnie. Nie bedzie to super prosta i ekspresowa naprawa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum