Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:17 [R416] Centralny zamek, rozrusznik
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Mam problem z centralnym zamkiem w ogóle nie dziala choć był sprawny(któregoś pięknego dnia sie wyłączył) był bym wdzięczny za informacje gdzie znajduje sie moduł sterujący. tylko nie piszcie ze w RAVE, bo jestem noga z angielskiego a poza tym nic tam nie widać z tego co oglądalem. Z góry Dziekuje
2. ostatnio mialem malą kolizje i po naprawie i sprawdzaniu wóż zaczął dziwnie szaleć tzn.: rozrusznik caly czas kręci nie odpala (czasami łapie), nawet po wyciągnięciu kluczyka potrafi kręcić w czym problem plz. odp.:)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 23:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
2. ostatnio mialem malą kolizje i po naprawie i sprawdzaniu wóż zaczął dziwnie szaleć tzn.: rozrusznik caly czas kręci nie odpala (czasami łapie), nawet po wyciągnięciu kluczyka potrafi kręcić w czym problem plz. odp.:)
sprawdź czy elektromagnes nie jest zgięty ewidentnie nie odbija
centralka od alarmu jest pod radiem...
mniej więcej 10 cm za pokrętłami nawiewu, żeby się do niego dostać trzeba ściągnąć konsolę środkową, opis np tu:
http://www.roverki.pl/article.php?sid=458
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum