Wysłany: Sro Sie 20, 2008 06:43 [R45] Świała stopu
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam mam problem z swiatlami stopu ktore nale przestaly dzialac .. zarowki sa sprawne ... co to moze byc obstawiam ze bezpiecznik ale nie wiem ktory to jest ..orientuje sie ktos ?
_________________ pozdro
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 14:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 06:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 16:18
Jesli w 45 jest tak samo jak w 416 to bezpiecznik od swiatel STOP masz w czarnej skrzynce pod maska oznaczony literka M (20A).
Rozpiske bezpiecznikow masz w TYM temacie
dzieki lechos za zainteresowanie i probe pomocy ale jednak niestety sa inne oznaczenia i inne rozlozenie tych bazpiecznikow .. moze kurcze poradzilbym sobie ale mam nieorginalna pokrywe od tych ktora znajduje sie przy kierwnicy a mysle ze one gdzies tam sa umieszczone w tym modelu samochodu ...
zaciągnij sobie RAVE (od nowszych modeli), tam jest instrukcja w środku a w środku instrukcji (a w zasadzie pod koniec) jest rozpiska bezpieczników
niestety w R45 jest zupełnie inaczej niż w R400...
sprawdź też czujnik przy pedale hamulca, jeśli zewrzesz te dwa przewody przy nim, to światła powinny świecić nawet przy zgaszonym aucie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum