Wysłany: Pią Sie 22, 2008 17:38 [R600] Wymiana alarmu/ Jaki prąd z rozrusznika ??
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam serdecznie. Nawiązujac do wczesniej pisanego wątku TU niestety ale jestem zmuszony wymienic całą centralke alarmową. Alarm jest gotowy do zalozenia, jeznakze potrzebuje kilku odpowiedzi otóż :
jaki prąd idzie z rozrusznika, oraz gdzie znajduje sie przekaźnik pompy wtryskowej
Szukałem po rave ale ze schematów elektrycznych to nic nie pojmuje
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 24, 2011 21:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 17:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja tez ostatnio zmieniałem całą centralkę, robił mi kolega który zakłada alarmy i powiem Ci że korzystał ze schematu z RAVE, wszystko pasowało, był tylko jeden minus, musiał wpiąć się w starą centralkę żeby siłowniki mogły chodzić, mówił że coś tam z biegunami jest inaczej i musiał wykorzystać strą centralkę. W każdym razie RAVE w moim przypadku mi pomógł więc może Ty też idź ze schematem do kogoś kto potrafi je czytać. Pozdro.
mam człowieka który mi założy ten alarm. Doświadczenia trochę ma wiec mam nadzieje ze i bez tego sobie poradzi. Z rave juz mam gotowe i wydrukowane schematy wiec czekam tylko na znak i mam nadzieje ze dzisiaj sie uda bo szczerze mówiąc mam dosyć zabawy z tym kluczykiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum