Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:26 [R45] Klapka wlewu paliwa nie zamyka się
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2003
Witam. Mam problem z klapka wlewu paliwa która sie nie zamyka. Sam mechanizm otwierania dziala. Gdy ruszam za dzwignię "dzyndzel" chowa. podejrzewam wygięcie tej blaszki przy klapce. nie chce kombinować z jej doginaniem by nie urwać (gruba i wytrzymała to ona nie jest). tu moja prośba czy moglby ktos zamiescic zdjecie jak to powinno w oryginale wygladac
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 21:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ciężka sprawa z tym. Ja miałem w drugą stronę - to znaczy nie chciała się otwierać. Do tej pory muszę gwałtownym ruchem pociągnąć za linkę, żeby się otworzyło. Moim zdaniem musisz sam pokombinować z odpowiednim ustawieniem, żeby się zamknęło. Ja się z tym męczyłem parę godzin. I na pewno bardzo ostrożnie postępuj, bo rzeczywiście ta blaszka jest bardzo wiotka i może się urwać.
Pozdro
niech Ci będzie
nie wiem, czy to coś da ale wygląda tak:
co do szarpania, to możesz naciągnąć linkę przy dźwigience, ona tam ma na panceżyku dwa rowki do mocowania, i fabrycznie jest na tym drugim, żeby dało się jeszcze naciągnąć
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum