byłam dziś w Sosnowcu i dopadła mnie przykra sprawa:(. Przednia szyba mojego roverka poprostu pękła od lusterka leci 30 cm pęknięcie. nie mam zielonego pojęcia jak się to mogło stać . niestety nie da się tego skleić i stąd moja prośba, o namiary na szybkę do mojego słoneczka. Niestety u mnie w okolicy najtańsza szyba plasuje sie w granicy 400 zł i nie wiem czy to dużo czy mało, a autko musi śmigać więc zależy mi na czasie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 14:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety u mnie w okolicy najtańsza szyba plasuje sie w granicy 400 zł i nie wiem czy to dużo czy mało, a autko musi śmigać więc zależy mi na czasie.
Hej, po ostatnim gradobiciu pękła mi przednia szyba- odwiedziłem parę szklarzy i powiem Ci, że masz i tak tanio - bo u mnie w Chorzowie najtaniej co znalazłem to 415pln jak coś to mogę podać namiary.
Ps. jestem zadowolony z tego warsztatu szklarskiego..
Dzięki chłopaki. Znalazłam nową szybę!!! I po umówieniu się na kawę z sprzedającym, jej cena wynosi 280 zł . To chyba dosyć tak .
280pln za nową szybę kurde że ja nie mogłem się umówić ze sprzedającym a powiedz mi - jaką oni Ci szybę dają tzn z paskiem przeciwsłonecznym czy bez ? bo też mogłem mieć taką bez przyciemnienia u góry w niższej cenie, ale wybrałem sobie tą droższą
lala_s [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 07:36
vanetten napisał/a:
jaką oni Ci szybę dają tzn z paskiem przeciwsłonecznym czy bez ?
kurcze, masz racje... nie wiem . dowiem się dziś popołudniu. Mam nadzieję, że paseczek się znajdzie na niej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum