Wysłany: Sob Sie 30, 2008 14:22 [R220 2.0 SDI 98r] brak podświetlenia zegarów, schowka...
Witam serdecznie!
Wczoraj jak już się uporałam z tym że auto mi znosiło na prawo podczas jazdy - okazało się że winne są opony (choć byłem co najmniej u 3 wulkanizatorów i wszyscy powiedzieli że są OK) i po wymianie na nowe w końcu jedzie prosto powstała nowa usterka.
Otóż zawsze po delikatnym stuknięciu (w okolicach tej imitacji drewna) przestawała mi skrzypieć/trzeszczeć deska rozdzielcza
I wczoraj też przestała skrzypieć a razem z tym przestało mi świecić podświetlenie zegarów, przycisków konsoli środkowej, schowka i oprócz tego nie działa ten brzęczyk od świateł i nie świeci tylny lewy reflektor (żarówka była przepalona ale wymieniłam na sprawną) - wszystko wcześniej działało
Bezpieczniki pod kierownicą i w komorze silnika są OK
Generalnie rozbebeszyłem dziś połowę deski rozdzielczej i nie widziałem żadnych porozłączanych wtyczek ani pourywanych przewodów
Macie jakieś pomysły?
_________________ ...Cmentarze są pełne ludzi którzy mieli pierwszeństwo...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 14:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
laska3001, moze przetarla sie wiazka w klapie tylnej i robi choinke na calej instalacji. Mogles takze uderzajac w deske zrobic zwarcie a kablu zasilajacym i powstala choineczka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum