Wysłany: Sro Sie 27, 2008 07:31 [Rover 216SLi K seria 96r ] Instalacja elektryczna
Mam prośbę do użytkowników 200. Jak niektórzy wiedzą lub też nie... upchałem instalacje z R200 do R100. I mam 2 problemy:
1. Brakuje mi kabelka do ręcznego (pojedynczy kabelek który załancza kontrolkę idący do włącznika przy dźwigni ręcznego). Jakby ktoś miał rozgrzebaną 200 to prosze sprawdźcie z której wiązki idzie kabel do ręcznego.
2. Została mi 1 wtyczka ( to że tylko jedna uważam za sukces ) w środku kokpitu - biała na 4 kabelki. I kurde nie wiem do czego ona idzie. Kozik zdiagnozował, ze do podświetlenia konsoli środkowej ale nie mam pewności. Jak trzeba zrobię zdjęcie tej kostki.
I taki malutki myk. W bagażniku został mi jeden kabelek... fioletowo-biały po przekręceniu kluczyka jest na nim 12V... tylko do czego on ma być
Z góry dzięki za pomoc.
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 07:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
I taki malutki myk. W bagażniku został mi jeden kabelek... fioletowo-biały po przekręceniu kluczyka jest na nim 12V... tylko do czego on ma być
Z góry dzięki za pomoc.
Może to od jakiegoś wzmacniacza zasilanie czy coś ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum