Hmmmm.... jeśli dobrze Cie rozumiem chodzi Ci o to, żeby przy otwieraniu centralnego zamka wyłączał się również immo? Ogólnie to z tego co mi się wydaje, to fabrycznie jest to własnie zintegrowane
Jeśli masz pilota do immo to również będzie sterował centralem, napewno masz doprowadzone przewody do drzwi i tylnej klapy, należy tylko dołożyć w wiązki drzwiowe. Spotkałem też wersję że miał doprowadzony tylko przewód do złącza tylnej klapy. Należalo tylko rozprowadzić na pozostałe.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 20:04
Umnie tez nie było centralnego zamka teraz mam i dziala z oryginalnym pilotem.
Przewody powinienes miec doprowadzone do przednich dzwi ale do kostki w złaczce na gumie i tylnej klapy.
kolor pomaranczowy i rozowy
Zwykły Zestaw centralnego zamka. do tylnej klapy tez wystarczy normalny siłownik.
doprowadziem tylko kable do tylnych dzwi i podpiąlem je pod oryginalne kable pomaranczowy i rózowy. gdzies pod kable przy centralce ktora jest pod kolumna kierownicza czarna puszka z szeroka kostka Wszystko dziala pilot tez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum