Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 191 Skąd: Zamość
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 22:52 [R600] Jak wyjąć szyby boczne z tyłu i z przodu?
Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam jak w temacie mam pytanie ... Jak wyjąć szyby boczne z tyłu i z przodu ... ? Zdjąłem boczek odkręciłem mocowanie szyby ale wyjąć nie mogę jej w żaden sposób może ktoś z was już to robił ..... pzdr
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 24, 2011 22:32, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 22:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
andrzejziom, przednie szyby - odkrecasz po dwie srubki do kazdej szyby (na klucz 10) i wyciagasz szybe do gory przechylajac ja troche w tyl samochodu
tylne szyby - odkrecasz po dwie srubki do kazdej szyby(na klucz 10) ale dodatkowo musisz odslonic uszczelke na gorze drzwi i odkrecic dwie srubki gwiazdkowe ktore trzymaja slupeczek-prowadnice ktora oddziela szybe boczna od trojkacika i wyjmujesz trojkacik nastepnie odkrecasz prowadnice boczna od tylu samochody(jedna srubka na klucz 10) pod oslona plastikowa przykrecana na 3 srubki(na gwiazdke) odchylasz prowadnice do tylu i zdejmujesz ja z uszczelki a nastepnie szybe przychylajac na boki wyjmujesz do gory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum