Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 12:32 ukradli mi roverka
dzisiaj ukradli mi roverka.zaparkowalem samochod na parkingu jak zawsze i poszedlem do domu.przypomnialem sobie ze nie wzielem czegos z samochodu,wzialem kluczyki i poszlem do autka. patrze a tu roverka nie ma.no i ... wkoncu sie obudzilem... uff...
na szczescie to byl tylko zly sen ale byl tak realistyczny ze odrazu pobieglem sprawdzic czy stoi na swoim miejscu, no i jest ... na szczescie.
tak sie teraz zastanawiam co taki sen moze oznaczac.jak myslicie?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 12:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Weź no ludzi nie strasz!! Obudziłbym się z krzykiem i resztę nocy dospał w samochodzie
Sen taki może oznaczać to, że ostatnio dużo myślisz o ewentualnej kradzieży swojego autka i zainwestujesz w jakies dodatkowe zabezpieczenie, np. łańcuchem do latarni
Sen taki może oznaczać to, że ostatnio dużo myślisz o ewentualnej kradzieży swojego autka i zainwestujesz w jakies dodatkowe zabezpieczenie, np. łańcuchem do latarni
... lub o zwiększeniu kwoty ubezpieczeniowej w razie kradzieży
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum