Posiada ktoś owe liczniki Indiglo ? i jak mu sie sprawuje ?
Bo jestem zainteresowany kupnem tylko boje sie 2 rzeczy
-Czy podłączenie jest skomplikowane?
-Przy wymianie trzeba ściągnąć oryginalne tarcze co za tym idzie strzałki,a więc chodzi o kalibrację i boję się że gdy ściągnę strzałki to nie dam rady już ustawić tego wszystkiego tak jak powinno być i będzie rozkalibrowane...
Ma ktoś jakieś pomysły jak to zrobić ? Ewentualnie ma ktoś taki gadżet ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 09:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 19:18
no to miłe zaskoczenie bo nigdy nie widziałem, nawet jak pisałem do gościa od tych tarcz to mówił ze nie posiadają do Rovera gdybyś je jeszcze widział to podeślij linka na forum
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 17:39
witam
kolega ENU wcześniej poruszył ten temat ale nikt sie nie podłączył, na tej stronie są dostępne tarcze do hondy, więc powinny pasować do rovera http://www.moman.pl/index.php?a=lista&k=19
jest tam również napisane że przy montażu nie trzeba zdejmować wskazówek
kolega jabco w TYM temacie pisze że zainwestował w zegary indiglo do 620, ale nie wiem czy założył.
Również w tym temacie dalej jest stwierdzone (chociaż nie potwierdzone), że do R400 i R600 to te z hondy i owszem ale do 2setki może być problem.
Zresztą o zegarach już PISAŁEM i właśnie, jak pisze tiruces nikt nie pociągnął tematu dalej po za ENU.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Hej, też sie troche napaliłem na te zegary, może by tak zgarnąć z 5 osob i byśmy hurtem zamówili 5 sztuk, wysyłka wyjdzie 4euro na łebka +zegary ok40euro.
Tylko ktos kto zna niemiecki musiałby załatwiać formalności.
tylko ze trzeba znalesc kogos kto by to zamowil i kto dobrze chociaz sprecha po niemiecku, bo ja raczej po anglsku , i osobe kto by zbieral na to kase:)
nio jo, i to chyba znowu sie wraca do pkt wyjscia, ale bula21 ma racje, to niestey trzeba bedzie poczkac az te zegaray pojawia sie na naszym pl rynku, chyba ze ktos ma inne opcje itp pozdro dla roverzystów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum