Siema od kilku dni jezdze żółtym ZR'em i chciałbym przywitac wszytskich sympatyków marki Rover i MG . niedługo postaram sie wstawic kilka fotek autka... pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 23:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj!
Piękny zółty bandyta
a powiedz mi jakie masz reflektory? mają elementy czarne w srodku? czy wszystko jest srebrne? bo na fotce nie widać wyraźnie...
są raczej srebrne tak pozatym to brakuje mi radyjka i CB ale juz jutro bede miał bo jade zakupic:) brakuje mi rowniez progów , tez jestem na kupnie tylko niewiem czy spasuja od rovera 200 , masz moze jakies pojecie jesli chodzi o progi?? wysyłałem juz do chłopó maile ale nie odpisują , jeden mi tylko napisał ze powinny pasowac:0 pozdro
hmmm srebrne mówisz... to nie dobrze. wygląda na to jakby nie były z tego autka. ale nie bede Cie tym straszył albo co
Co do progów: mówisz o tych plastikowych "dokładkach"? bo w R200 nie było montowanych progów(seryjnie przez fabryke) ...
wiem wiem, ale są takie na allegro 120zł kpl i niewiem co robic... a jesli chodzi o te lampy to niewiem czy sa czarne czy srebrne hehe ale wiem ze autko było po dojechaniu w przód wiec moga byc troche inne... pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum