Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 13:48 [R45] Testbook w Irlandii
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Skoro forum jest w domenie .eu to mam takie pytanie odnosnie EU a tak dokladniej IE
Mam jednego pilota i do tego nie mam kodu do immo, w PL wiedzialbym gdzie sie z tym udac ale tutaj zielonego pojecia nie mam. Czy ktos z forumowiczow wie gdzie na zielonej wyspie mozna podpiac ROVERka pod testbooka i zczytac kod, ew zaprogramowac pilota?
Wiem, ze jest tu paru forumowiczow z IE i glownie do nich moje zapytanie ale jesli ktos z PL orientuje sie gdzie na wyspie mozna sie podpiac to feel free co by podzielic sie informacja
Z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 23:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 13:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum