Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 20:41 [Rover 220 sdi] Gdzie w warszawie można coś zrobić z Immo
Tak jak w temacie . Chodzi o to ze mam roverka na oku i właścicielska nie posiada owego kodu immo oraz posiada 2 kluczyki i 1 pilot. Martwię się że może byc problem z immo. jest jakaś możliwość odczytania tego z immo (ile gdzie? ). Oraz programowanie 2 pilota na wszelki wypadek? ostatecznie ocięcie immo ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W zeszłym tygodniu pytałem tam o możliwość zaprogramowania dodatkowego pilota bez kodu - zaśpiewali mi 700 PLN za nowego pilota, bo podobno ze starym nic nie da się zrobić (mam sytuację; 2 komplety kluczy z pilotami, w tym jednym działającym - zapytałem w sumie "pro forma" bo i tak na razie mam zamiar wymienić baterię w tym "zdechłym"). Tak że kodowanie u nich to droga impreza... no chyba że można ściągnąć tego pilota taniej (w tomateam nie dogrzebałem się niestetyż).
pozdro
eeeee legalnie pytajac tak zaśpiewają pozatym w R600 inaczej to troszki wyglada dlatego przyjedź i zapoznaj sie z ekipą z bemowa a z używanym pilotem do R200/400 spokojnie da się "coś" zrobić u Tomiego kiedyś był komis używanych pilotów tylko trzeba zapytać bo na stronie wielu rzeczy nie ma
W przypadku R600 cześciej ludzie wybierają opcję dołożenia nieorginalnego zestawu pilotów z centralką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum