Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Wrz 2008 Posty: 101 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 12:22 [R414] Brak światła w kabinie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
witam, jestem tu nowy, od niedawna mam 414Si 97`, przejde do tematu nie mam swiatla w kabinie, przepala sie zarowka albo odrazu bezpiecznik jak wsadze nowy, wie ktos moze gdzie lezy przyczyna? od czego zaczynac? i czy mozna to samemu narawic nie latajac po servisach dziekuje z gory
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 19:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 12:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie mam swiatla w kabinie, przepala sie zarowka albo odrazu bezpiecznik jak wsadze nowy, wie ktos moze gdzie lezy przyczyna? od czego zaczynac?
jakieś zwarcie pewnie
wymontuj lampkę i dokładnie obejrzyj jej stan oraz stan przewodów elektrycznych ... nie masz tam gdzieś zacieków po deszczu np. ?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 13:09
giewu, nie wiem jak u ciebie wygalda lampka, ja mam ja z przodu po srodku, razem ze sterowaniem od szyber dachu, wie ktos jak to rozlozyc zeby nie polamac plastikow?
a mozliwe ze jakis czujnik w drzwiach ma przebicie zwarcie i pali zarowke?
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 13:21
giewu, fenkju .... poszperam tam i dam znac, przy okazji to fajny schowek
[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 13:56 ] giewu, masakra, te sruby sie tak ciezko odkrecaja ze to mnie przeraza, boje sie zeby czegos nie uwrac odkrecaj je ktos kiedys?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum