szara kolego jutro mi ma z poznania koleszka przywiesc przod + tyl.
[ Dodano: Pią Lis 07, 2008 22:42 ] NEOSSS, pewnie sie orietujesz bo penie te fotele sa z anglika, nie bedzie zadnych problemów z tymi zapinkami od pasów?
wszystko pasuje ja też zakładałem fotele od anglika, z tego co widze na fotce to masz takie same regulacje fotela co ja czyli:
pasażer bedzie miał regulacje lędźwiową i wysokości fotela a Ty jako kierowca nie
pocieszam Cie że regulacje lędźwiową da sie przełożyć, trzeba rozbebeszyć oba oparcia i poprzekładać ze sobą miejscami to co jest. samego oparcia sie nie da bo jest zanitowane tylko samą gabke ze skórą i elementy stelaża.
Co do regulacji wysokości to w sumie dla mnie nie miało to znaczenia bo w najniższej pozycji oba fotele mają taką samą wysokość, regulacja polega na tym że sie go tylko podwyższa niż położenie normalne.
Tegu już przełożyć sie nie da bo mechanizm trzeba by przerabiać na inną strone poza tym plastiki pod pokrętłami są inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum