Witam wszystkich, musze kupic stalówki na zime do mojego MG ZR i teraz pytanie od civica podejda gdy piasta jest 56mm i śruby 4*100 15 cali tylko ze sa trudno dostepne a taki sam rozmiar maja od MINI. jest jakas różnica? dziekuje za odpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 17:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam wszystkich, musze kupic stalówki na zime do mojego MG ZR i teraz pytanie od civica podejda gdy piasta jest 56mm i śruby 4*100 15 cali tylko ze sa trudno dostepne a taki sam rozmiar maja od MINI. jest jakas różnica? dziekuje za odpowiedzi.
Powinny być oki. Ja za tydzień będę mierzył INBUD R1-1384 - bardziej mi podchodzą do 195/60/15 bo mają 6 cali, ale u mnie duże przednie tarcze moga być problemem przy 15, więc nie wiem czy wejdą.
no, a nawet wygładem sa bardzo podobne. mozna dostac w lepszym stanie i wiele tansze..
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 07:41
We wszystkich ZR-ach (z wyjątkiem 160), możesz stosować smiało stalowe 14-ki Rovera. Komplet używanych felg kupisz za 150-200 zł, a i opony do nich są tanie. Na zimę polecam 175/65 R14. Wiem, że nie wygląda wtedy dobrze... ale w śniegu naprawdę dają radę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum