Wysłany: Sro Paź 15, 2008 17:14 Witam wszystkich klubowiczów!
Witam! Nazywam się Przemek jestem, z Mysłowice i od niedawna jestem w klubie, ale za to od dawien dawna szukam i znaleźć nie mogę mojej 200 lub 25 w dieslu.
A marzy mi się w końcu zacząć uczestniczyć w zlotach.
Mam nadzieję że uda mi się w końcu dostać to czego szukam i szybko się wdrożyć w klubowe życie!
Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj Pazdzioch . Poszukaj w Bieruniu przy ul. Oświęcimskiej (głównej ulicy tego miasteczka), jadąc od Katowic po lewej stronie prze wjeździe do jednego z domów bardzo często stoją 200ki (jedna lub dwie najczęściej. Chyba gość wyspecjalizował się w tym modelu. Myślę też, że muszą być zazwyczaj w niezłym stanie, bo praktycznie co tydzień, dwa stoją już inne, najwyraźniej szybko schodzą. Powodzenia w szukaniu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum