Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam,
Chciałbym kupić impulsator do swojego Roverka 620 SDi '95, a nie bardzo mogę trafić na ten właściwy. Mam w związku z tym pytanie czy istnieje możliwość, że trochę inny impulsator też z 620 SDi mógłby pasować skoro ilość "pinów" (tj. 3) się zgadza?
Wklejam linki do kawałka mojego zepsutego impulsatora i do impulsatora, który najczęściej jest oferowany jako używka. Proszę znawców o opinie. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 24, 2011 23:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 14:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zjeck, caly impulsator jest inny wiec bedziesz musial wymienic caly, ten z 95 ma taka jakby rureczke na dole i bez stycznika z boku jest a ten po 95 to taki jak na drugim zdjeciu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum