Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Dziwne perkotanie (chyba) pod pokrywą rozrządu. Co to może być???? Jak dodam gazu to poprostu już tego nie słychać. Ale na luzie słychać i to dość głośno. Pomocy!!!! Tylko mnie nie załamujcie że to coś strasznego.
[ Dodano: Sro Paź 08, 2008 05:52 ]
Nie olewajcie mnie!!!!!!! Pomocy!!!!!!! Ale najlepsze jest to że dzisiaj rano już tego nie było. Lecz później znowu może się pojawić.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lut 25, 2011 21:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a czy przypadkiem pasek rozrządu nie stuka o pokrywę ? ...
spróbuj podczas gdy auto chodzi na luzie i słychać to terkotanie podociskać w różnych miejscach obudowę, by sprawdzić czy dźwięk się nasili bądź minie ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Dziękuję za zainteresowanie. Tak się dzisiaj temu przysłuchiwałem. I mam jeszcze jedno pytanko. Czy w alternatorze może się też dziać coś takiego? Ja już teraz nie jestem pewny czy to napewno z pokrywy rozrządu czy z alternatora. Ładowanie mam. No i nazimnym silniku tego nie słychać. Do mechanika narazie nie chcę jechac bo zaraz mi bajek nawciska i odpowiednio podliczy. Wiec najpierw chciałbym wiedziec coś na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum