Wysłany: Pią Paź 03, 2008 16:45 [R600] Jaki rozstaw śrub w tylnym logo ROVER?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: 1998
Witam - chciałbym kupić logo ale nie mam pojęcia jaki rozstaw bolców (są 2 z tego co wiem) ma tylne logo ROVER z klapy (chodzi o znaczek, nie napis)? W rave nic nie ma...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 25, 2011 22:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 16:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mayson, no to za te niby taniej ode mnie kupiles niby oryginal ktory musisz teraz przerabiac i cudowac bog wie co i wyjdzie Cie o wiele wiecej niz ja chcialem (chodzi o antene) Tak to jest oszczedzajac, ja cen nie mam bog wie z nieba tylko normalne... Antenke moglem Ci oddac uniwersalna elektryczna za grosze bo akurat mam teraz ze dwie w Roverkach(ktos wczesniej ingerowal)
Ten silniczek kupiłem za 15zł. Antenę uniwersalną, która do niego będzie pasowała, w sklepie motoryzacyjnym kupię za 25zł (już dzwoniłem). Nie muszę niczego przerabiać i łącznie wyniesie mnie to 40zł. Ty chciałeś za komplet, co prawda oryginalny; jednak używany - 200zł. To wg mnie dużo za część, która służy wyłącznie estetyce. Nie wspomnę o odbiorniku pilota i pilocie (350zł). Za tę cenę mam cały nowy autoalarm z gwarancją, a nie używane elementy. Trochę rozwagi w wycenie starych, używanych części
Ponawiam pytanie o rozstaw bolców do logo z tylnej klapy R600 - Zna ktoś? Rave milczy...
Mayson, Centralka i pilot 250zl, antena teraz to 150zl A co do czesci uzywanych no coz ale oryginalnych a nie "uniwersalnych" szajsow
Nie klocmy sie bo nie warto, Ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Co do cen cenie tak bo kazdy tak ceni, przeciez nie powiem Ci 10zl bo ja z tego zyje, ale tez nie powiem 1000zl bo bym glodowal z racjii ze nikt by nie kupil jesli u innego byloby to po 100zl...
Mayson, Centralka i pilot 250zl, antena teraz to 150zl
No ja podałem ceny, które widnieją w naszych postach na pw
NEOSSS napisał/a:
Nie klocmy sie bo nie warto, Ty masz swoje zdanie ja mam swoje
Nikt się nie kłóci Zacząłeś temat, to odpowiedziałem. Każdy oszczędza po swojemu i kalkuluje wg swoich potrzeb. I tak, gdy będę czegoś potrzebował, to nadal m.in. do Ciebie będę się zwracał, bo dużo części masz i mnóstwo o 600-kach wiesz.
NEOSSS napisał/a:
Rozstaw loga zaraz Ci podam jak zjem i sie ogarne
To ja poproszę I podaj swoją cenę i w jakim ono jest stanie (może na pw).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum