Wysłany: Nie Paź 05, 2008 17:08 [R600] Problem z odpaleniem roverka 620 Si 2.0 w gazie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam koledzy mam problem z swoim rowerkiem zgasł mi na skrzyżowaniu i nie da się odpalić, rozrusznik zachowuje się jakby nie kręcił, a po wykręceniu i podłączeniu pod akumulator bendliks wyrzuca i normalnie kreci, a po skręceniu tylko prztyka co mogło sie stać bo już zgłupiałem i nie mam zielonego pojęcia, pasek rozrządu cały jest. :/
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 24, 2011 23:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 17:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
masa cała
przewód od włącznika elektromagnesu się nie poluzował
akumulator dobry (to, że bez obciążenia kręci nie musi oznaczać, że szarpnie silnikiem...)
pasek nie przeskoczył
nie zaciągnęło wody z kałuży do dolotu (próbowałeś zakręcić za silnik (jakoś)??)
to tyle do sprawdzenia na gorąco
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum