Wysłany: Pon Paź 06, 2008 19:38 [R214i 1.4 8V 97r.]Nie działa mi stop od hamulca ręcznego?
Witam miłośników roverków,mam mały problem dzisiaj tak sobie sprawdzałem światła i zauważyłem że od hamulca nożnego działają ale od ręcznego nie działają a kontrolka się świeci. Gdzie mam szukac usterki? Prosze o pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 19:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 20:00 Re: [R214i 1.4 8V 97r.]Nie działa mi stop od hamulca ręczneg
Jocha napisał/a:
Witam miłośników roverków,mam mały problem dzisiaj tak sobie sprawdzałem światła i zauważyłem że od hamulca nożnego działają ale od ręcznego nie działają a kontrolka się świeci. Gdzie mam szukac usterki? Prosze o pomoc.
no i bardzo dobrze ze sie nie swieca.....nie wiem czy zauwazyles(as) ale inym na parkingach tez nie swieca swiatla stopu ...ale powiadaja kto pyta nie bladz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum