Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
TAk jak w opisie, nie jestem pewny jest to zbiorniczek wspomagania sprzęgła czy też pompy, ubywa mi cały czas co jakieś kilka set km muszę dolewać... dlaczego
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 26, 2011 19:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 18:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
danio667, sprawdz czy nie zlamal sie kruciec ktory wychodzi ze zbiorniczkow do przewodow, sprawdz czy nie poluzowal sie przewod na klucz 11 tuz przy wysprzegliku oraz sprawdz pompke hamulcowa i sprzegla czy nie puszczaja oringi
jezeli to ten mniejszy zbiorniczek jest to plyn od sprzegla. mialem ten problem, i okazalo sie ze silownik byl nie szczelny. i saczylo sie z niego. wiec popatrz czy jest suchy. jest on przy skrzyni, po przewodzie ze zbiorniczka sobie dojdziesz.
danio667 [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:43
Co prawda jeszcze się do tego nie zabrałem... ale chciałem zapytać co się dzieje jeśli płynu nie ma w zbiorniczku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum