Wysłany: Nie Paź 12, 2008 16:53 [R214]wycieraczka i ogrzewanie szyby
Nie działa mi wycieraczka i ogrzewanie tylnej szyby , po przeszukaniu forum dobrałem się do wiązki z tyłu przy klapie tej prawej. Okazało się że wiązka to były same szczepy ale bez problemy ją zregenerowałem ale wycieraczka i ogrzewanie w dalszym ciągu nie działa , co jeszcze może być przyczyną że to nie działa ?
Przy okazji mam jeszcze pytanie ,co trzyma te plastiki na klapie, chodzi mi o te plastiki do których przyczepiony jest sznurek który podnosi tylną półkę bo po odkręceniu tych śrub plastik cały czas się mocno trzyma
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 16:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co do wycieraczki i ogrzewania to od bezpieczników bym zaczął a jesli tam jest ok, to trzeba szukac kolejno w instalacji. A plastiki mają jeszcze takie zaczepy. trzeba po prostu pociągnąć tak z czuciem
Takie rzeczy jak bezpieczniki to oczywiście sprawdziłem , nie wiem czy nie dałem ciała bo nie sprawdziłem tej osłony po lewej stornie , ktoś wie co jest w tej osłonie po lewej stronie ?
mówisz o lewej osłonie/przepuście do klapy bagaznika tam jest tylko weżyk do spryskiwacza. A co do instalacji to już pozostaje tylko kolejno sprawdzać gdzie jest a gdzie nie ma napięcia i w którym momencie znika. A jeszcze pytanie: czy swieci oświetlenie tablicy rejestracyjnej Bo może jest problem z masą w klapie ot takie dywagacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum