zdecydownie własciciela dzieki wielkie i odpozdrawiam dodam że w czwartek nie tylko Ty mi pstrykłeś zdjęcie... goście ze strefy parkowania także... trzymaj sie
50 złotych polskich... ale za daleko mieszkam żebym miał to płacić
Olej tych gości ze strefy.
Te mandaty są dla "naiwnych" bo żeby mogli z ciebie ściągnąć mandat to muszą wystąpić do Policji o udostępnienie Twoich danych a to ich kosztuje 30 złotych więc jeśli to jednorazowy wybryk to odpuszczą ale jeśli Ci sie uzbiera to wtedy komornik sie kłania.
A tak swoją drogą to dość często parkuje właśnie w tym miejscu co fotkę robiłem bo kobieta pracuje nie daleko i widzi kiedy chodzą i robią fotki (nawet chodzą po sklepach i mówią,żeby sie prze parkować bo będą zdjęcia robić) ale jakoś nigdy nie znalazłem mandatu za wycieraczką,za to dość długo przyglądają sie Roverkowi z tego co wiem. A z racji wykonywanego zawodu ma sie plusy tu i tam i może dlatego odpuszczają mi jak widzą wlepkę "strażak" na klapie
Ostatnio zmieniony przez filo Wto Paź 14, 2008 10:14, w całości zmieniany 1 raz
no ja mam już pare uzbieranych ale chyba tylko 2 na R75 2 miałem jeszcze na staruszka golfa III którego zajeździłem jeżdżąc do Krk Tak czy inaczej kolega miał 7 i mu przyszedł komornik ale on jest z Wadowic więc blisko. A ja dostałem wcześniej od niego ale narazie nic nie przychodzi a pieniądz w czasie traci na wartości wiec 50zł wole wydać kiedy indziej
PS. filo, jak skołować taką naklejkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum