Wysłany: Nie Paź 19, 2008 13:38 [All R z Trójmiasta] pytanie o serwis na Hutniczej
Witam,
czy korzystał ktoś z serwisu (chyba autoryzowany) na Hutniczej w Gdyni? Przejeżdżałem wczoraj Hutniczą i widzę, a tu 300m od mojego domu serwis Rovera
Nie wiecie, czy można kupić tam oryginalne części?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 13:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pewnie że można ... ale ceny wiadomo wysokie a termin oczekiwania 3 tygodnie. Obsługa taka sobie. Wręcz dadzą Ci do zrozumienia że jest drogo, dużo czekania i poszukaj gdzie indziej. Heh chyba że Pani z zamówień akurat miała "kobiece dni" gdy skłądałem zamówienie a Pan z serwisu jakoś ciężko kapował o jaką częśc chodzi.
Zdecydowanie wolą bawic się z droższymi modelami. Bo jest to ASO Jaguara, Land Rovera, BMW, Saab, Infiniti.
Zajrzyjcie tutaj http://godarth.pl/ , cześci też ściągają chodź nie wszystko się da i milej niż na Hutniczej. Ja tam raz byłem i mnie wykręciło , ehhh.
Zajrzyjcie tutaj http://godarth.pl/ , cześci też ściągają chodź nie wszystko się da i milej niż na Hutniczej. Ja tam raz byłem i mnie wykręciło , ehhh.
Polecam .... bardzo konkretni, co mogą to zamówią, ceny przystępne a naprawy bardzo dobre i szybkie a i doradzą bez problemu. Naprawdę byłem zadowolony
dzięki za przestrogę przed ASO na hutniczej i info o godarth.pl
w poniedziałek będę ich atakował za przewodem hamulcowym, jak tam nie znajdę, to chyba do Pana Boga dopiero
O jaki przewód hamulcowy chodzi? Sztywny czy elastyczny? Ze sztywnymi nie ma problemu, co do elastycznych to nie sprawdzałem, ale zawsze też można zrobić na zamówienie.
Części można kupić w niemal każdej hurtowni; co do tych mniej chodliwych, to zawsze pozostaje allegro i ebay (mówię o nowych).
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
O jaki przewód hamulcowy chodzi? Sztywny czy elastyczny? Ze sztywnymi nie ma problemu, co do elastycznych to nie sprawdzałem, ale zawsze też można zrobić na zamówienie.
Części można kupić w niemal każdej hurtowni; co do tych mniej chodliwych, to zawsze pozostaje allegro i ebay (mówię o nowych).
Chodzi mi o elastyczny. Mam problem z hamulcem z tyłu, już wymieniłem zacisk i dalej to samo. Teraz wymieniam przewód. Może pomoże...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum