Mi również nie(chyba), chociaż popielniczka była raz otwierana W samochodzie sie nie pali - to niebezpieczne i na dodatek śmierdzi
I jest nie zdrowe Po za tym mój poprzedni właściciel palił I jeszcze czasami czuję, pomimo, że cały samochód w środku był rozkręcany i prany od podstaw.
Dam-Kam
Mam prośbę, otwórz popielniczkę i wyciągnij ją z kieszeni.
Tam będzie widoczny taki mały okrągły trybik a obok niego wystaje jakby dioda, włącz światła i zobacz czy to to świeci.
Pozdrawiam
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 08:21
ożesz sorki koledzy... cos wczoraj byłem nie tego bo byłem pewien że mówicie o zapalniczce No popielniczka raczej nie jest podświetlana ale jeszcze sprawdze
przepraszam...
Ja sprawdzilem. Obok trybiku odpowiedzialenego za wysuwanie wkladu zapalniczki zaiste jest jakis przezroczysty element przypominajacy diode LED. Niestety przy probie wlaczenia wszystkich mozliwych swiatel, nie zaswiecila sie Moze to czujnik sprawdzajacy stan pojemnosci popielniczki. Przepelnienie sugeruje na desce rozdzielczej posprzatac
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 18:18
A u mnie nie świeci się zapalniczka.W 407-ce namęczyłem się żeby wymienić w ringu żaróweczkę.A jak jest tutaj,może ktoś to przerabiał?Co prawda nie używam jej,ale lubię mieć wszystko OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum