Wysłany: Czw Paź 23, 2008 19:35 [R420] Jakie paski?
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Dzisiaj chciałem kupić paski i rolki do wymiany rozrządu. Sprzedawca pyta: jakie? Do silnika 20T2N z 98 roku mówię. On na to że są 2 typy, pokazuje katalog - rzeczywiście widnieją 2 typy pasków rozrządu i 2 typy pasków napędu pompy wtryskowej. Jakie mam kupić?
_________________ Był przez cztery lata 420 SLi - jest od pięciu lat 420 Di.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 15:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 19:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mialem podobny problem pare miesiecy temu wiec wyjalem paski i pojechalem z nimi do sklepu ,problem mialem tylko z rolka od pompy bo nigdzie nie mieli od reki i zalozylem stara cale szczescie nie byla jeszcze najgorsza.ale z tego co mi sie przypomina to chyba do 99r stosowali jakies wezsze paski
Zanim go uruchomisz należy zmienić datę w komputerze na starszą niż czerwiec 2005. Teraz odpalasz EPC, czekasz aż się załaduje i wpisujesz login "admin".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum