Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Czesc mam problem z 400-setka 1.6 benzyna odpalilem auto przejechalem doslownie 20 m i zgasl teraz nie moge go odpalic i alarm albo immo szaleje.Dzien wczesniej bylo ok czerwona lampka dszialala i przy otwarciu czy zamknieciu kierunki mrugaly dzisiaj juz mrugaja tylko przy zamknieciu pilot dziala bo zamyka i otwiera drzwi jezeli zamkne go z kluczyka i otworze czerwona koltrolka sie pali az do przekrecenia kluczyka a silnik kreci ale nie odpala cos jest z tym alarmem badz z immo jakies pomysly??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 26, 2011 23:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 17:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
juz wiem co sie stalo moze to byc smieszne przyczyna czemu swiatla nie mrygaly przy zamknieciu i immo nie dzialal mialem rozladowany aku wiec go zaczolem ladowac maska byla otwarta i dlatego immo nie dzialal a kierunki przy zamykanie nie dzialy,nie odpalal bo w kopulce ulamal sie ten weglowy olec co dotyka do palca rozdzielacza
juz wiem co sie stalo moze to byc smieszne przyczyna czemu swiatla nie mrygaly przy zamknieciu i immo nie dzialal mialem rozladowany aku wiec go zaczolem ladowac maska byla otwarta i dlatego immo nie dzialal a kierunki przy zamykanie nie dzialy,nie odpalal bo w kopulce ulamal sie ten weglowy olec co dotyka do palca rozdzielacza
na przyszłość takie rzeczy to dopisuj podczas opisywania usterki
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum