Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 09:18 [R25] Zatrzaski do drzwi.
JAk w temacie skąd wziąć zatrzaski/zaczepy do drzwi? We wszytkich motoryzacyjnych ktore odwiedziłem stricte do Rovera neio maja, wziałem podobne niby pasują ale nie dokonca, np puszczaja mi w jednym rogu i sie "koleboce"
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 09:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 11:53
to zależy jakie zatrzaski potrzebujesz?
do drzwi do tapicerki czy do listwy zewnętrznej?
Do tapicerki znalazłem w REG- PLAST, nie identyczny, ale wymiary montażowe te same-spełnia funkcję, a co do listwy zewnętrznej szukam ale z bez skutku.
JAk w temacie skąd wziąć zatrzaski/zaczepy do drzwi? We wszytkich motoryzacyjnych ktore odwiedziłem stricte do Rovera neio maja, wziałem podobne niby pasują ale nie dokonca, np puszczaja mi w jednym rogu i sie "koleboce"
Lipa z tymi zaczepami jest, ja zawsze brałem z szrotu. Niestety nic nie mam na stanie a ile dokładnie Ci tego potrzeba?, domyślam że chodzi Ci o te okrągłe jak dobrze pamiętam niebieskie lub szare
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 08:05
ja trafiłem na coś takiego w sklepie i w pełni spełnia swoje funkcje, te niebieskie mi się posypały jak przy ściąganiu boczków. koszt jakieś 1,2 zł. Proponuje poszukaj tu: http://www.romix.pl/ i http://www.regplast.pl, Szukaj raczej spinek uniwersalnych, najlepiej jakbyś miał na wzór bo te główki mają rożne średnice.
Lipa z tymi zaczepami jest, ja zawsze brałem z szrotu. Niestety nic nie mam na stanie a ile dokładnie Ci tego potrzeba?, domyślam że chodzi Ci o te okrągłe jak dobrze pamiętam niebieskie lub szare
Tak te szare, na jedne drzwi. Chyba najlepsza opcja sprobowac toma team lub jak nie ma ebay i kupic na zapas bo pewnie najdrozsza to wysyłka bedzie.
Mam podobny problem w moim R200 3d 97r. poszukuję spinek/zatrzasków do boczków, przy ściąganiu trochę je uszkodziłem Oblatałem już chyba wszystkie sklepy motoryzacyjne i lipa, jak są to podobne ale nie pasujące
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 22:11
Szukam jeszcze spinek do bagaznika, trzymaja te okłądzine z blacha, np jakbym chciał sie odstac do swiateł, takie dwuczesciowe czarne klipsy. Ma ktos? Wie gdzie dostac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum