Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam wszystkich. Otóż mojego roverka dopadła rdza. Zjada prawy tylny błotnik. Idealnie w miejscu gdzie zaczyna się zderzak. Po oględzinach stwierdziłem że brakuje plastikwego nadkola które zabezpiecza karoserie przed syfem w tym miejscu. Po drugiej stronie takie nadkole jest. I tu mam pytanie. Czy w waszych autach też brakuje tego nadkola? Pytam bo słyszalem że w tym modelu tak było iż tego nadkola nie montowano. Czy to prawda?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 26, 2011 20:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z której dokładnie? Słyszałem że nie ma po stronie wlewu paliwa bo kolidowało z nim. Lecz u mnie brakuje po przeciwnej co jest dla mnie zastanawiające? Czy w waszych autach też tak jest? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum