Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 19:33 XIV Zlot Ogólnopolski...w Bieszczadach
W przeprowadzonej ankiecie, która dotyczyła wytypowania miejsca na zlot, wygrało Bystre k. Baligrodu w Bieszczadach. Już wkrótce pojawią się szczegóły dotyczące samego zlotu, ośrodka, wyżywienia, noclegów i atrakcji przewidzianych.
Mam nadzieję, że wszystkie te osoby, które głosowały na Bystre a także te, które wytypowały inne miejsca przybędą do Bystrego aby uczestniczyć w kolejnym zlocie i dobrze się bawić.
Serdecznie zapraszamy.
W imieniu redakcji
walkie
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moze tez wpadne...co prawda mialem nadzieje ze bedzie w Bornym ale co mi tam.My tu gadu gadu a wypadalo by postawic jakies bezalkoholowe zeby sie troche podkupic Jak tylko namowie kobiete to bede...chyba ze nie to tez bede ale samemu
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Zawsze ktoś będzie miał bliżej, a ktoś dalej. Ja o kilku lat chciałem wybrać się w Bieszczady jesienią i z przyjemnością przyjadę do Bystrego. Czyli do zabaczenia w doborowym towarzystwie.
Ja tez nie wiem jak to wyjdzie, bo albo przyjade w piatek po poludniu, w sobote po wiolke do kielc i z powrotem na zlot
Albo wieczorem w Sobote bede z Wiolka od razu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja na 99% będę, choć nie wiem, czy nie urwę się w niedzielę o 4 rano, bo o 10 mam regaty na Zalewie Zegrzyńskim.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum