Wpadłem ostatnio na taki szalony pomysł, iż fajnie by było wsadzić kilka 'bajerów' do autka więc skorzystałem z ALLEGRO i znalazłem kilka ciekawych rzeczy jednak każda z tych zabaweczek ma podłączenie zapalniczki chodzi mi np o neony lub jakieś gadżety typu migająca ramka w rytm muzyki bądź EQUALIZERY na zagłówki wszystko to ma podpięcie pod zapalniczke a dziurka tylko jedna rover nie kobieta xD a myślałem, że praktyczniejszy od niej no ale wracając do tematu znalazłem całkiem ładne rozgałęziacze zapalniczek np na 3 gniazdka i da się je fajnie ukryć nic nie będzie widać a i przyda się pod CB radio nie będzie mi wystawać to brzydulstwo z zapalniczki tylko będzie łądnie schowane
pytanie: CO NA TO WSZYSTKO POWIE MOJ AKUMULATOR ?
podepne mu aż 4 urządzenia na raz bo rozgałęźnik ma 4 wtyki CB RADIO + GPS + np. neony i equalizer co mu będzie dolegać?:D
pytanie2: nie będzie lepiej z akumulatora pociągnąć kabla takiego sameo jak do wzmacniacza? tytlko zamiast wzmacniacza przyczepie do niego rozgałęźnik
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 22:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
TUTAJ masz link jak to wyglada (z tym, że zastosowane na koszulkach którą osobiście mam) u mnie w motoryzacyjnym są same takie equalizery i na wystawie są zaczepione na zagłówek bardzo fajnie to wygląda a na koszulce jak to mam to jestem bardzo zadowolony skacze w rytm muzyki świetne światło mocne i wyraźne po prostu 1 klasa !
ja bym chcial wrocic do tematu odnosnie rozgaleziacza zapalniczek a equalizery mają swoje miejsce w bagażniku jako element dekoracyjny zabudowy także wieśtuning jest dopiero po otwarciu bagażnika
Ale te sprzęty nie ciągną nawet w 10% tyle mocy co ciągnie sama zapalniczka (a przecież gniazdo zapalniczki przez producenta było zaprojektowane właśnie do zapalniczki), więc akurat o bezpiecznik nie ma sie co obawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum